Over ons hoveniersbedrijf

Toen Harrie Boerhof in 1978 begon met zijn hoveniersbedrijf in Dwingeloo (Drenthe), ging hij uit van zijn liefde voor natuur en tuinen, zijn inlevingsvermogen, zijn deskundigheid en zijn vermogen wensen van klanten uit te werken in praktische oplossingen. In de jaren van groei die volgden, heeft hij voor zijn hoveniersbedrijf altijd medewerkers gezocht met dezelfde motivatie en instelling. Of het nu gaat om hoveniers die gespecialiseerd zijn in tuinonderhoud, allround hoveniers of tuinontwerpers, iedereen die bij Harrie Boerhof werkt, bezit deze eigenschappen en is vakbekwaam. En dat is te merken!

Harrie Boerhof (foto: Charlie Wessels)

Het hoveniersbedrijf is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een begrip in de groenwereld. In de zomer van 2021 kreeg het bedrijf een nieuwe bedrijfsleider: Arjan van Esch. Harrie wil na 45 jaar een stapje terugdoen, maar wel verbonden blijven. Arjan deed al veel ervaring op bij andere hoveniersbedrijven en wilde deze uitdaging graag aangaan.

Tuinen van hoog niveau
Arjan vertelt: "Ik ben met de neus in de boter gevallen. Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof staat in het noorden erg goed bekend, vooral als het gaat om de grote landschappelijke tuinen. Als je de tuinen ziet die hij heeft gemaakt: die zijn van hoog niveau. Niet alleen de mooie tuinen maar ook de manier van werken spreekt mij erg aan. Er is erg goed contact met de klant, er wordt veel aandacht besteed aan het traject en de planning. Er werken vakkundige hoveniers die in meerdere zelfsturende teams aan projecten werken. Het mooiste: er is geen stress, alles is onder controle en afspraak is afspraak.

Arjan van Esch en Harrie Boerhof (foto: Inge Dijkinga)

Samen met de klant iets creëren, iets opbouwen, dat vind ik een mooi proces. Of het nu een nieuwbouwtuin is of een heel oude tuin, ik vind het heerlijk om zo'n proces vlekkeloos en gesmeerd te laten lopen met uiteindelijk een tevreden klant. Daarom blijft de naam Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof op dezelfde manier bestaan".

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. U vindt het bij ons allemaal. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Harrie Boerhof biedt voor uw tuin.