Tuinaanleg, Tuinonderhoud & Tuinrenovatie

Eerst denken, dan doen. Weten wat u wilt en wat niet. Harrie Boerhof komt graag bij u kijken voordat er een tuinontwerp wordt gemaakt. Als geen ander schakelt hij snel tussen mogelijkheden en onmogelijkheden. Hij kijkt naar wat u wilt, wat bij u past, naar uw leefomgeving, uw woning en inrichting. Of het nu gaat om een volledig nieuw tuinontwerp of alleen een tuinrenovatie, Harrie Boerhof creëert graag maatwerk. Harrie Boerhof ontwerpt stijlvolle buitenruimtes en onderhoudt ze zodat ze kunnen uitgroeien tot prachtige tuinen.

Een tuin is een proces. Elk seizoen gebeurt er van alles. Planten groeien en bloeien, jaargetijden komen en gaan. Gericht onderhoud stuurt het proces bij, daar waar het nodig is en laat de tuin er op haar best uitzien gedurende het hele jaar.

Bij Harrie Boerhof kunt u terecht voor deskundig tuinonderhoud. We bieden vele mogelijkheden en specifieke onderhoudspakketten, bijvoorbeeld voor het zomer- of winterklaar maken van uw tuin, voor snoeiwerk of voor het bemesten van de grond. Alles efficiënt en betaalbaar. Zo kunt u uw tuin in topconditie houden, en wij doen het met liefde!

Bel ons om naar de mogelijkheden te informeren of te vragen naar specifieke werkzaamheden. Onze mensen staan voor u klaar. Het aanleggen van tuinen kan in ieder seizoen.

De aanleg van uw tuin

Al is het tuinontwerp nog zo mooi, u hebt er niets aan als het niet goed wordt uitgevoerd. Tuinaanleg is minstens zo belangrijk als een goede tekening en is werk voor vakmensen. Gelukkig hebben we bij Harrie Boerhof vakbekwame hoveniers die elk tuinontwerp nauwgezet uitvoeren.

We starten met het grondwerk. Degelijk grondwerk is essentieel voor een mooie tuin. De ondergrond voor de bestrating, de fundering voor bouwsels, leidingwerk, het verwijderen en afvoeren van slechte grond en oude boomstronken, bekabeling voor verlichting... we maken het allemaal in orde voordat we verder gaan.

We werken altijd conform het tuinplan. Tussentijdse inzichten worden met u besproken. Zo werken we in samenspraak toe naar een aantrekkelijke tuin met een hoge kwaliteit.
Ons werkgebied is optimaal in Drenthe en de wijde regio, globaal het gebied tussen Meppel, Hoogeveen, Groningen en Drachten.

Tuinaanleg, Tuinonderhoud & Tuinrenovatie te Drenthe

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag met de realisatie van uw droomtuin:

*
*