Vrijblijvend een online persoonlijk tuinontwerpadvies van onze tuinontwerper op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 januari 2021!

Normaal gesproken zouden wij met onze stand tijdens het voorjaar op verschillende woon- en tuinbeurzen te vinden zijn geweest, om met de mensen te spreken over de aanleg of renovatie van hun tuin. Jammer genoeg is het dit jaar niet mogelijk beurzen en evenementen te organiseren, MAAR...

...Juist nu iedereen veel meer in en om huis is, zouden velen eens een keer iets met de tuin willen doen! Via onze 1-op-1 ‘Persoonlijke Online Tuinontwerpsessies’ geven wij een beperkt aantal gesprekken van een uur met onze tuinontwerpers weg, zij zitten de laatste dagen van januari daar speciaal voor klaar.

Hoe werkt het?

We spreken af via Teams of Skype. Tijdens de sessie gaan we samen de mogelijkheden van uw tuin verkennen. We bespreken allerlei mogelijkheden waar u misschien nog helemaal niet aan gedacht had: indeling, verharding, waterpartijen, beplanting, etc. etc. Vooraf kunt u zoveel mogelijk informatie aan ons verzenden om ons een goed beeld te geven van uw situatie. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen van uw tuin, eventueel foto's of video's, de aanwezige bomen of beplanting, etc. Dit hoeft niet allemaal exact te zijn, maar hoe meer informatie u weet te geven, des te dichter ons advies op de werkelijkheid zal aansluiten. Onze tuinontwerpers nodigen u uit een plek te reserveren!Nadat u een reservering heeft gemaakt zullen we even informeren of u hulp nodig hebt met Teams of digitaal verzenden van uw informatie.


tuinontwerp door de hovenier


U kunt niet op deze data, maar u wilt wel graag een gesprek?
Vraag een passende datum aan, dan proberen we aan die wens tegemoet te komen.