Modeltuinen in Drenthe

De modeltuinen van Harrie Boerhof waren bekend in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Jaarlijks kwamen tienduizenden tuinliefhebbers naar Drenthe om inspiratie op te doen voor hun eigen tuin en om te genieten van de natuur.

De modeltuinen in Dwingeloo zijn nu permanent gesloten

De modeltuinen in Dwingeloo gaven al enige tijd niet meer een goed beeld van de mogelijkheden van ons hoveniersbedrijf. De tijd heeft ons ingehaald, de ontwikkelingen zijn sneller gegaan dan dat de modeltuinen bijwerkt konden worden! Daarbij hadden onze mensen alle tijd en energie nodig om zich op het lopende werk in het groencentrum en hoveniersbedrijf te richten. Inmiddels zijn we bezig om het gebied opnieuw te ontwikkelen. Hierdoor hebben we besloten de modeltuinen te sluiten.


Modeltuinen en tuinvoorbeelden in Drenthe

De nieuwe mogelijkheden voor tuininspiratie

De modeltuinen waren in eerste instantie bedoeld om u een beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Op wat voor manier kunt u dan nu inspiratie opdoen?

  • Hier op onze website hebben wij foto's en video's geplaatst, gesorteerd op o.a. soorten tuinen, plaats en tuinelementen. 
  • In ons groencentrum is een overdekte showroom gecreëerd met voorbeeldbestrating en sfeerelementen. Er is een inspiratiehoekje waar de groenliefhebber onder het genot van een gratis kopje koffie of thee de tuinboeken of diapresentaties kan bekijken.
  • Op zaterdagen, of daarbuiten op afspraak, is er een tuinontwerper aanwezig om in alle rust uw wensen door te spreken en de mogelijkheden van uw tuin te bekijken.
  • Omdat wij in de omgeving erg veel tuinen hebben aangelegd, kunnen we samen met geïnteresseerde klanten tuinen in de buurt bezoeken.
  • Vul de Checklist Tuinontwerp in om vast een idee te krijgen van uw wensen.
  • Of neem een kijkje in het tuincentrum. Zoals Harrie zegt: "Dan worden de mensen vast verleid om niet met lege handen te vertrekken!". Het groencentrum heeft namelijk de grootste keuze in planten en bomen van heel noord Nederland.

Door uzelf in te schrijven op www.harrieboerhof.nl/nieuwsbrief kunt u op de hoogte gehouden worden van nieuws over de modeltuinen. Als herinnering aan de oude modeltuinen zullen we de foto's op onze site laten staan. We hopen dat u er in het verleden met veel plezier heeft rondgewandeld! 

Openingstijden Fotoalbum

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.