Aanbiedingen in Tuincentrum Harrie Boerhof

Tijdens iedere periode van het jaar hebben we steeds wisselende leuke aanbiedingen voor de tuin- en plantenliefhebbers... De aanbiedingen zijn niet alleen beperkt tot degene op deze pagina: kijk even in het tuincentrum rond naar welke acties er nog meer lopen!

Aanbiedingen in het tuincentrum te Dwingeloo, Hemelvaart en Pinksteren open! 50 Soorten rododendron diverse kleuren en hoogtes vanaf €8,49 Ruim assortiment en eigen kweek perkgoed vanaf €1 (pot 12 cm!!!), Taxus media Hilii 60 cm hoog van €9,95 voor €6,95 - groenblijvend en ideaal als haag.

Méér aanbiedingen in het tuincentrum te Dwingeloo. Da's Harrie Boerhof: -Groots assortiment Geen poespas Topkwaliteit Goedkoop Eigen kwekerij Vakmensen Gastvrij Tuinplannen? Nú Terras & Trends Tuinhandboek 500 blz. inspiratie van €8,99 voor €4,99 Super mooi assortiment rozen! vanaf €4,49 Vaste planten - het grootste assortiment van Noord Nederland. Ruim 1500 soorten!

Aanbiedingen van hoveniersbedrijf en tuincentrum

Al onze planten en bomen zijn scherp geprijsd. We hebben een enorme keus in ons tuincentrum.
Volg ons op FacebookGoogle+, Twitter, of schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen voor tuinliefhebbers...!