Ontwerpstudio Harrie Boerhof

De ontwerpstudio van Harrie Boerhof ontwerpt vanuit de liefde voor natuur, beplanting en mooie materialen. In samenspraak met u ontstaan luxe, exclusieve tuinen of speelse, natuurlijke tuinen, altijd origineel en op uw wensen toegespitst.

Met uw persoonlijke ideeën en onze creatieve visie, ervaring en deskundigheid ontstaan avontuurlijke tuinen die uitnodigen en verrassen of strakke moderne tuinen waarin het heerlijk is om even niets te doen.

De tuinen van ontwerpstudio Harrie Boerhof hebben een goed evenwicht tussen functionaliteit, onderhoud en esthetiek. Als de tuin vanzelfsprekend voelt hebben wij het goed gedaan!

 Harrie Boerhof's tuinontwerpstudio en tuinontwerpen

In de loop der jaren zijn vele landschappelijke tuinen, boerderijtuinen, villatuinen en natuurlijke tuinen gerealiseerd. Maar u vindt onze ontwerpen ook in de stad.
De in ruimte vaak beperkte stadstuinen, patio´s, daktuinen en dakterrassen zijn een uitdaging op zich.
Ook voor uw kantoortuin of bedrijfstuin is een ontwerp van ontwerpstudio Harrie Boerhof een goede keuze.

Voor bijzondere op maat gemaakte waterelementen en vijvers, luxe of praktische tuinhuizen, zwemvijvers en zwembaden kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen dat deze onderdelen een geïntegreerd onderdeel van de tuin worden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

*
*