Vacature Allround Hovenier Tuinaanleg

Een interessante en uitdagende functie voor een ervaren hovenier. Heb je veel ervaring, een passie voor planten en wil je je plantenkennis toepassen bij het onderhoud van de meest uiteenlopende tuinen? Wij zoeken een allround hovenier, voornamelijk voor het onderhouden van particuliere tuinen. Iemand met een hoog zelfoplossend vermogen, iemand die graag zichzelf aanstuurt en goed met klanten kan omgaan.

Functie-eisen
We zijn specifiek op zoek naar iemand die zijn sporen heeft verdiend als hovenier. Je hebt minimaal 3-5 jaren werkervaring als hovenier, een MBO diploma en rijbewijs BE. Kennis van planten, liefde voor tuinen en het hebben van sociale vaardigheden is erg belangrijk voor deze functie.

Beloning
Wij bieden een leuke uitdagende werkplek in een hecht team. Je krijgt een prima salaris dat past bij jouw ervaringsniveau. De bedoeling is dat je in een vast dienstverband komt werken.
Werken bij ons zal jou de gelegenheid geven nóg verder te groeien in ervaring en kennis. Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof is een familiebedrijf dat inmiddels ruim 40 jaar bestaat met een aantal hechte teams die in de noordelijke provincies werkzaam zijn. Onze hoveniers maken en onderhouden vele tientallen tuinen per jaar. De tuinen zijn zeer gevarieerd, van grote boerderij- en villatuinen tot piepkleine stadstuintjes. Zie ook het portfolio.

Durf je het aan, stuur dan jouw sollicitatie met CV per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - wie weet kun je morgen al beginnen!

 

20110727-modeltuinen_51.jpg