Update: het tuincentrum is sinds 30 juni 2021 permanent gesloten, het hoveniersbedrijf blijft wel gewoon geopend, u kunt op afspraak materialen afhalen.

In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw tuin tot een droomtuin te maken!

Wij zijn o.a. dealer van:

Buiter Beton biedt u een zeer uitgebreid assortiment bestratings- en tuinproducten

 

Of u nou voor trendy of authentiek kiest, voor tijdloos of rustiek, Buiter Beton biedt u een zeer uitgebreid assortiment bestratings- en tuinproducten.

Leverancier van kastanjehout van van Vliet  

Van Vliet Kastanjehout uit Langbroek is dé leverancier van duurzaam Europees hout: Tamme kastanje, Eiken, Lariks en Douglas.

 logo culvita potgrond   Culvita, onze leverancier voor alle soorten potgronden. Te weten: Universele Potgrond , Biologische potgrond , Kokospotgrond, rozengrond, Kuipplantengrond, Tuinturf, Bemeste Tuinaarde. Maar ook Franse en Hollandse boomschors komen van Culvita.
logo peacock garden supports   Peacock: Onze leverancier voor Pinnups en plantensteunen. Pinnups zijn plantensteunen welke “meegroeien’met de plant doordat de steun omhoog geschoven kan worden aan de Pinn. De normale plantensteunen zijn verkrijgbaar in een halve cirkel maar ook een geschulpte vorm. En daarnaast leveren ze ook de tomatenspiraal.

 

Heeft u vragen over ons assortiment, of wilt u een bestelling plaatsen? Vul onderstaande aanvraag in: