In Meppel en Steenwijkerland de tuin laten aanleggen of tuinonderhoud laten doen

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof, een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Aanleggen en onderhouden van tuinen in de ruime omgeving van Meppel en Steenwijkerland is onze specialiteit. Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof werkt met veel liefde voor groen en zorgt voor de aanpak die uw tuin nodig heeft. Er zijn grote voordelen bij het uitnodigen van onze tuinman voor tuinaanleg, tuinonderhoud of complete tuinrenovatie:

 • Persoonlijke aandacht en uit jarenlange ervaring goed advies over mogelijkheden
 • Doordat wij een eigen kwekerij hebben profiteert u van sterke beplanting
 • Tuinonderhoud door zelfstandige hoveniers met inzicht
 • We leggen bovengemiddeld goede sierbestrating.
 • Onze eigen tuinontwerpafdeling maakt indien nodig prachtige voorstellen
 • Meerdere ploegen hoveniers en gespecialiseerd gereedschap betekent snelle tuinaanleg

 

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen in Meppel en Steenwijkerland of de regio?

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof begint met een nieuwe tuin aanleggen door een tuinontwerp te maken. Via uitleg, met potlood en calqueerpapier, of 3d-ontwerp - we zorgen ervoor dat u de tuin goed voor u kunt zien. In Meppel en Steenwijkerland en de regio zal het aanleggen van uw tuin niet maanden duren. Onze planning kan zelfs binnen 2 tot 3 weken ervoor zorgen dat onze ervaren hoveniers u tevreden achterlaten! Ook tijdens heet of koud weer kan de aanleg goed doorgaan, zolang de vorst niet in de grond zit. Ongeveer zes maanden na aanleg volgt de nazorg (het inboeten). Dan maken we een ronde waarbij de tuin goed nagekeken wordt. Natuurlijk kunt u voor die tijd altijd uw opmerkingen aan de tuinman kwijt. Soms slaan planten niet aan, dit is geen probleem, deze worden zonder mankeren vervangen. Na de tuinaanleg bespreken we met u welk tuinonderhoud uw tuin nodig heeft.

hovenier Meppel en Steenwijkerland - landschap

 

Tuinonderhoud door de hovenier in Meppel, Steenwijkerland en omgeving

U wilt graag dat uw tuin door de jaren heen steeds mooier wordt. Regelmatig tuinonderhoud zal garanderen dat u daar van kan genieten. U kunt zelf bepalen hoe onze tuinman langs komt. Alleen maar een of twee keer per jaar de hovenier laten komen om de tuin voor het voorjaar of de winter klaar te maken is bijvoorbeeld al een goed begin om uw tuin te onderhouden. Als u hagen heeft, zult u herkennen dat snoeien vaak te laat gebeurt vanwege drukte, wij zetten uw hagen in onze planning zodat deze er altijd optimaal uit zien! Een vaste hovenier zal vele zaken zien en zodra hij tuinonderhoud pleegt, u daarop attent kunnen maken. Het oog van de tuinman is geoefend om te herkennen waar problemen kunnen ontstaan: elektra, tuinhuisjes, bemesting, plantziekten, bomen die snoei nodig hebben, mogelijkheden voor sierbestrating etc. U kunt vrijblijvend opvragen wat de kosten zijn (dit zal u vast meevallen want onze allround hoveniers werken in Meppel en Steenwijkerland), en een vaste afspraak maken zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Onze tuinman zal dan zelfstandig aan het werk gaan en zonodig in overleg met u gaan.

 

Tuinrenovatie rondom Meppel en Steenwijkerland wordt goed verzorgd door uw hovenier

Bent u te druk geweest of hebben andere zaken uw aandacht gehad en is tuinonderhoud erbij ingeschoten? In de loop der tijd kan tuinrenovatie meer op zijn plaats zijn dan tuinonderhoud. Het werk kan letterlijk boven uw hoofd uitgroeien... Het aanpakken van een verwilderde tuin is een specialiteit van Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof. Bij het renoveren van uw tuin bekijken we of er nog planten etc. zijn die opnieuw gebruikt kunnen worden. We adviseren u binnen de mogelijkheden van uw budget en als u graag zelf mee wil werken is dat natuurlijk mogelijk. U kunt dan samen met onze hovenier te werk gaan. Tuinrenovatie met een ervaren tuinman is een hele belevenis!

 

Tuin aanleggen, wat kan er mis gaan?

Tuinaanleggen of tuinonderhoud mislopen, gelukkig is de natuur erg flexibel en zal dit niet gauw gebeuren. Onze tuinman in Meppel en Steenwijkerland helpt u teleurstelling te voorkomen bij:

 • Aanleggen van vijvers (voorkomen van troebele vijver etc.)
 • Tuinplanten op de juiste plek zetten
 • Bepalen van bodemgesteldheid en bemesting
 • Aanleggen van storingsvrije en veilige tuinelektra
 • Tuintimmerwerk en tuinmetselwerk – professionele aanpak
 • Sierbestrating juist leggen – over enkele jaren ligt dit nog strak
 • Poten en planten – voorkomen van doodgaan van planten
 • Tuinonderhoud – regelmaat is het behoud van uw tuin
 • Tuin aanleggen – voorkomt dat dit maanden duurt

 

Gaat u een tuin aanleggen, spreek eerst vrijblijvend met uw hoveniersbedrijf!

Goede voorbereiding is het halve werk... doordat ons hoveniersbedrijf plaatselijk in Meppel en Steenwijkerland en de regio werkzaam is, kunnen we erg eenvoudig eens langskomen en vrijblijvend bekijken wat er met uw tuin mogelijk is. Bel ons op 0521-598381 of stuur ons een bericht: 

 

 

Ons werkgebied rondom Meppel en Steenwijkerland en Steenwijk

In de regio Meppel en Steenwijkerland vindt u onze hoveniers ook in Broekhuizen, De Kolk, De Schiphorst, Kolderveen, Kolderveense Bovenboer, Nijeveen, Nijeveense Bovenboer, Kallenkote, de Bult, Tuk, Eesveen, Ruinerwold, Wannerperveen, de Blesse, Steenwijk, Onna en Rogat.