3D Online Tuinontwerp

Eigen tuin ontwerpen

Online een eigen tuin met 3D Online Tuinontwerp tekenen bleek voor veel mensen niet gemakkelijk te gebruiken. Zelfs zonder eerst programma's te leren of te downloaden, werd de online dienst die wij aanboden toch zelden gebruikt. Sinds half oktober 2015 hebben we daarom besloten dit niet langer op onze site aan te bieden, maar we kozen voor een meer persoonlijke benadering.

In plaats van online tuinontwerpen maken

U wilt graag een nieuwe tuin, en in uw gedachten weet u al precies wat het moet worden. Maar u vindt het lastig om uw idee in woorden over te brengen. Ons tekenprogramma was net een stap te ver. We nodigen u nu uit om eens vrijblijvend langs te komen om samen met ons naar uw ideeën te kijken, zodat we uw tuin al pratende vorm kunnen geven. In plaats van dat u alleen online het voorwerk doet, kunnen we samen het tuinontwerp zichtbaar te maken.

  

 

Dit zal tot op zekere hoogte zelfs kosteloos kunnen, tot en met een tuinschets toe, neem contact op en maak daarover vooraf een afspraak.  Uw tuinarchitect heeft de keuze heeft uit enorm veel tuinartikelen van diverse merken en vele, vele soorten sierbestrating, stenen en klinkers, beplanting, hagen, schuttingen, verlichting en tuinhuizen. Dankzij dit uitgebreide assortiment stelt u samen met hem een complete tuin samen.

Wilt u graag zo'n vrijblijvend adviesgesprek? Wilt u graag weten wat voor adviezen een hovenier u zou geven? Maak dan even een afspraak!

Contact

*
*