Skip navigation

Hulpproject psychiatrisch ziekenhuis Armenië

gerenoveerde kamer

Komende herfstvakantie gaan we met zo’n 16 mensen uit o.a. Diever, Dwingeloo en Elspeet op werkvakantie naar Armenië. Het is de bedoeling om in het psychiatrisch ziekenhuis van Kasakh - een dorp dichtbij de hoofdstad Yerevan - flink de handen uit de mouwen te steken. Vorig jaar is er door een groep vrijwilligers, eveneens uit Diever en omgeving, een begin gemaakt met het renoveren van een lange gang en 10 patiëntenkamers. Het resultaat is fantastisch geworden (zie foto).

In oktober gaan wij een ander deel van het ziekenhuis renoveren: een gang, vier patiëntenkamers, twee toiletgroepen en een badkamer. De renovatie is hard nodig, want wanneer je de huidige situatie ziet kun je je niet voorstellen dat hier nog patiënten kunnen verblijven.

Voor deze werkvakantie betaal ik zelf mijn reis- en verblijfkosten. Maar er is geld nodig voor het aanschaffen van allerlei bouwmaterialen en nieuwe bedden en matrassen. Daarom wil ik u vragen of u mij en mijn ‘werkvakantievrienden’ wilt steunen. Al het geld dat u geeft komt ten goede aan het renovatieproject. Met uw donatie stelt u ons in staat om voor de psychiatrische patiënten een prachtige en gezonde omgeving te realiseren. De huidige donkere vieze kamers en gangen zullen een ware metamorfose ondergaan en veranderen in een prachtig schoon verblijf met lichte muren en nieuwe bedden. Dit zal de behandeling van de patiënten zeker ten goede komen!

foto's: hulp is hard nodig...

Alvast heel hartelijk dank voor uw steun!
Hartelijke groet,
Harrie Boerhof

Steun het renoveren van het psychiatrisch ziekenhuis in Armenië.
Maak uw gift over naar: Diaconie Kruiskerk
NL58 RABO 0313 7512 34
o.v.v. ‘Psychiatrisch ziekenhuis Armenië’.
(Uw gift is aftrekbaar van de belasting)