Skip navigation

Voordelig tuinieren tijdens de Bouwvak Doe-het-zelf Weken!

 7 t/m 25 augustus 2017 - Drie weken lang heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie? Of moest het er toch maar van komen en is dit het moment om eindelijk zelf uw tuin te veranderen, naar de tuin van uw dromen?

Tijdens de bouwvak doe het zelf weken staat ons personeel volledig tot uw beschikking, om mee te denken met uw tuin. Dit doen we natuurlijk geheel kosteloos. Op vrijdag en zaterdag hebben we onze Tuinontwerpers zelfs geheel vrij weten te plannen, voor u. De overige dagen staan onze Groencentrum medewerkers voor u klaar. Bij hun kunt u natuurlijk ook met heel veel vragen terecht. Zij zijn ware experts op het gebied van beplanting, dus schroom niet wanneer u met een vraag zit.

Natuurlijk heeft ons Groencentrum alles op het gebied van beplanting en dergelijke, om uw tuin om te toveren naar uw eigen paradijs. Deze weken hebben wij daarom speciaal voor de doe-het-zelver enkele praktische aanbiedingen. Ook hebben wij alweer veel schitterende planten die ervoor zorgen dat uw tuin ook in het najaar nog volop bloemen geeft.

Aanbieding: Bomen

fruitbomen

Op ons Groencentrum hebben we een groot assortiment bomen in pot. Dit heeft als grote voordeel dat ze het hele jaar geplant kunnen worden. We hebben voor u zowel leivormen, dakvormen als de gewone boomvorm staan. Ook staan er natuurlijk heel veel soorten fruitbomen op voorraad. Tijdens de bouwvak ontvangt u 15% korting op ons gehele assortiment

Aanbieding: Vaste planten

Onze kwekerij kweekt ruim 200 soorten vaste planten. Met deze vaste planten kunt u alle kanten op. Van weelderige borders tot strakke vakken. Vaste planten lenen zich er voor! Tot 27 augustus kunt u ze bij ons 6 stuks halen voor een tientje.

Aanbieding: Hedera hibernica

Deze lekker wintergroene klimmer zorgt ervoor dat u al op hele korte termijn heerlijk kunt genieten van de privacy in uw tuin. We hebben ze natuurlijk in diverse maten. Wilt u gelijk lekker vrij zitten? Kies dan voor de 150 cm hoge jongens die we al voor u hebben klaarstaan. Normaal kosten ze € 6,99 maar tijdens de Bouwvak slechts € 5,-

Aanbieding: bemeste tuinaarde

Culvita Bemeste Tuinaarde wordt gebruikt om de tuin en speciaal de borders aan te vullen, te egaliseren of de tuin plaatselijk op te hogen. Bovendien kunt u met deze tuinaarde de structuur van uw bodem verbeteren. Deze weken haalt u bij ons

6 zakken van 40 liter voor € 9,95 culvita bemeste tuinaarde

Méér aanbiedingen van hoveniersbedrijf en tuincentrum

Al onze planten en bomen zijn scherp geprijsd. We hebben een enorme keus in ons tuincentrum.
Volg ons op FacebookGoogle+, Twitter, of schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen voor tuinliefhebbers.