Skip navigation

Win een diner voor twee in Landhotel Diever!

U als bezoekers van ons tuincentrum willen we graag belonen door kans te laten maken op een romantisch etentje. We hopen dat u de weg naar ons groencentrum weet te vinden, vooral omdat op dit moment onze perkplanten onweerstaanbaar mooi zijn. Landhotel Diever heeft samen met ons deze aktie bedacht.

Over Landhotel Diever

Landhotel Diever heeft een sfeervol restaurant, grote serre en terras. De kok gebruikt voornamelijk lokale Drentse streekproducten zodat het geen dertien-in-een-dozijn etentje wordt. Mocht u er gelijk een nachtje uit aan willen plakken, dan bieden zij keus uit 17 tweepersoonskamers waarvan 11 met weidezicht. In het hotel is een Wisselende kunstexpositie, er is een afsluitbare fietsenstalling en fietsverhuur. Het restaurant is rolstoelvriendelijk, en het hotel heeft ook kamers voor minder validen. Honden zijn welkom, en zelfs paarden (maar dan wel op het weiland ernaast)... Op iedere derde zondagmiddag van de maand kunt u genieten van live pianomuziek waarbij de entree en hapjes gratis zijn. Dit is niet in de maanden juli, augustus en september.
Landhotel Diever is gelegen aan de rand van Nationaal Park "Drents Friese Wold“ en is 7 dagen per week het hele jaar door geopend.
Het adres is Groningerweg 6, Diever. www.landhoteldiever.nl (opent in nieuw venster)

 

Meedoen om het etentje te winnen

  • Ga naar het Groencentrum en koop iets (dat mag zelfs iets van €1,- zijn!) en bewaar de kassabon.
  • Bij de kassa krijgt u een folder, schrijf uw emailadres daarop.
  • Doe hem in de bus bij de uitgang van het Groencentrum
  • Nu doet u mee! 31 mei 2016 wordt de winnaar getrokken

Voorwaarden voor deelname: als u wint, krijgt u een 3-gangen diner plus 2 drankjes aangeboden in Landhotel Diever. De aanbieding voor het gratis etentje blijft geldig tot het einde van 2016, en geldt niet op feestdagen. Meedoen staat open voor iedereen boven de 18 jaar met één ingevuld formulier. De getrokken inschrijving is geldig als de winnaar na de trekking binnen 3 dagen reageert via zijn/haar opgegeven emailadres, en beschikt over een kassabon van het Groencentrum uit de maand mei 2016. Als iemand het emailadres namelijk verkeerd invult, kunnen we iemand anders nog blij maken. Bij meedoen kan het zijn dat u met een foto in de media komt en dat uw emailadres door ons (alleen door ons!) wordt gebruikt voor akties en aanbiedingen. Hiervoor kunt u zich natuurlijk altijd direct uitschrijven. Over de uitslag wordt niet met iedereen persoonlijk op de hoogte gesteld, we zullen het wél op Facebook laten weten. Veel succes!