Skip navigation

Kunstgras kopen en leggen geeft grote voordelen

Omdat gemak de mens dient, is kunstgras een goede keuze. Bedenk eens: nooit meer maaien, geen kantjes meer knippen en het gazon ligt er altijd prachtig bij! Daarom zijn wij sinds 2015 exclusief dealer geworden van Kunstgrasboer.nl.  Wij zijn namelijk erg enthousiast over de kwaliteit van hun kunstgras.

vergelijk kunstgrasmat en gewoon gras

Kiezen uit soorten kunstgras

We helpen u graag bij het uitkiezen en aanleggen van een mooi kunstgras gazon. Tijdens het oriënteren denken we met u mee vanuit het oogpunt van de hovenier. Laat niet zomaar een goedkoop kunstgras gazon aanleggen dat binnen de kortste keren verkleurt, loslaat of waarvan u allerlei naden ziet! De kunstgrasgazons die wij aanleggen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Door de ervaring die wij hebben met kunstgras kunnen wij met al die opgedane kennis u adviseren over:

  • Kunstgras prijzen
  • Kunstgras uitkiezen en kopen
  • Kunstgras onderhouden
  • Kunstgras leggen

prijzen van kunstgras

Verschillen tussen soorten kunstgras

Zoveel soorten gras, zoveel soorten kunstgras waaruit u kunt kiezen. We geven drie voorbeelden:

  • Groene Hart 15, de voordeligste soort kunstgras. Lijkt precies op een net gemaaid grasveld en heeft fijne vezels in 4 kleuren.
  • Veluwe 26, de meest verkochte soort kunstgras. Heeft een erg natuurlijke uitstraling door de mosdraadjes die erin verwerkt zijn.
  • Hollands Glorie, het topsegment kunstgras. 42mm hoog, weelderige uitstraling, en erg veerkrachtig door speciale vezelvorm.

Gratis stalen kunstgras bestellen

Het assortiment is vanzelfsprekend veel groter dan deze drie soorten! Gratis kunstgrasstalen bestellen doet u bij Kunstgrasboer.nl of via telefoonnummer 085-7600439. U kunt natuurlijk beter bij ons groencentrum de gehele collectie komen bekijken en direct professioneel advies inwinnen. Voordat u het weet kunt u genieten van een prachtig kunstgrasgazon!

gratis stalen kunstgras