Skip navigation

Harrie Boerhof onderwerpt uw tuin aan een grondige inspectie. Verdient uw tuin de tuin-APK?

 

Het dagelijks onderhoud van de tuin moet tot een minimum worden beperkt. Het genieten van een tuin moet immers voorop staan!

Om de noodzakelijke ingrepen in kaart te brengen heeft Harrie Boerhof de tuin-APK ontwikkelt. De checklist maakt inzichtelijk in welke staat bomen, hagen, heesters, gazons, borders en klimplanten zijn. Maar ook de conditie van de verhardingsvlakken en eventuele vijvers wordt in de inventarisatie meegenomen.
Zo krijgt u een duidelijk beeld wat er moet gebeuren en wanneer.

Het groot onderhoud vindt bij voorkeur in de wintermaanden plaats. Bomen bijvoorbeeld kunnen het beste worden gesnoeid als ze hun bladeren hebben laten vallen. 

De werkzaamheden lopen uiteen van snoeien en blad ruimen tot het herstellen van die scheefgezakte schutting of het herstellen van een verzakte oprit.

Voor meer informatie over de Tuin-APK of een afspraak kunt u contact opnemen met hoveniersbedrijf Harrie Boerhof in Drenthe.

Om het onderhoud gedurende het bloeiseizoen tot een minimum te beperken is het aan te raden de tuin jaarlijks een grondige beurt te geven. Om de noodzakelijke ingrepen in kaart te brengen heeft Harrie Boerhof de tuin-APK ontwikkeld. De checklist maakt inzichtelijk in welke staat bomen, hagen, heesters, gazons, borders en klimplanten zijn. Maar ook de conditie van de verhardingsvlakken en eventuele vijvers wordt in de inventarisatie meegenomen. Zo krijgt u
een duidelijk beeld wat er moet gebeuren en wanneer.

Het groot onderhoud vindt bij voorkeur in de wintermaanden plaats. Bomen bijvoorbeeld kunnen het beste worden gesnoeid als ze hun bladeren hebben laten vallen. De werkzaamheden lopen uiteen van snoeien en blad ruimen tot het herstellen van die scheefgezakte schutting of het herstellen van een verzakte oprit.

Voor meer informatie over de Tuin-APK of een afspraak kunt u contact opnemen met hoveniersbedrijf Harrie Boerhof in Drenthe.

Tuin-APK herfstonderhoud