Skip navigation

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Harrie Boerhof en ik heb een passie voor natuur en tuinen. Vanuit deze passie ben ik in 1978 voor mijzelf begonnen met mijn eigen tuincentrum.

 

Modeltuinen in Drenthe

Inmiddels heb ik 20 mensen in dienst die samen met mij deze passie, het inlevingsvermogen en deskundigheid voor het vak delen. Ik heb mij in al die jaren ontwikkeld tot een echte groenspecialist. Mijn groencentrum met een oppervlakte van 30.000 m²,  heeft in totaal meer dan 30 modeltuinen. Jaarlijks komen tienduizenden tuinliefhebbers naar Drenthe om inspiratie op te doen voor hun eigen tuin en om te genieten van het vakmanschap. Elke modeltuin heeft een specifiek thema. Naast onder andere een Japanse, Oud-Hollandse en Mediterrane tuin hebben we voorbeelden van buxustuinen, patiotuinen, boerderijtuinen en vijvertuinen

Groencentrum in Drenthe

Een wandeling door de modeltuinen wordt meestal gecombineerd met een bezoek aan het tuincentrum om planten en materialen te kopen. Het tuincentrum richt zich op vakmanschap, kwaliteit, maatwerk en persoonlijke aandacht voor iedere klant. De meest uiteenlopende bomen, heesters, vaste planten en zaden zijn te vinden in het tuincentrum, maar ook  accessoires en gereedschappen voor tuinonderhoud, waterwereld en vijvers, verlichting, potterie en decoraties.

Praktijkverhalen uit Drenthe

Over de wereld van tuinonderhoud, tuinaanleg, modeltuinen en tuinontwerp is heel veel te vertellen en ik raak er ook niet snel over uitgepraat. De kennis, deskundigheid en mijn passie voor tuinen wil ik graag delen door middel van mijn blog. Regelmatig verschijnen hier verhalen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ze geven u ideeën, tips en inzicht over de mogelijkheden die uw tuin en de omgeving rondom uw huis biedt. Reageer gerust als u vragen of opmerkingen hebt over mijn blog.