Skip navigation

25e Tuin- en sfeerbeurs te Groningen

Ontdek de nieuwste tuintrends op de 25e editie van Tuin & Sfeer. De beurs, waar uw droomtuin werkelijkheid wordt! Inspiratie opdoen, vakkundig advies vragen, interessante lezingen volgen, leuke tuinspullen kopen, een tuinontwerp laten maken, tuinmeubelen uitzoeken. Het zijn allemaal ingrediënten, die de beurs voor tuinliefhebbers zo aantrekkelijk maken. De basis van de beurs zijn de prachtige modeltuinen, die zelfs voor mensen zonder tuin, de beurs al de moeite van een bezoek waard maken. Bezoek onze stand!

Beursaanbieding - vrijblijvend tuinontwerpgesprek

Als u plannen heeft om iets met de tuin te gaan doen, kunt u op de beurs Tuin & Sfeer 2017 vrijblijvend om tafel gaan zitten met Harrie Boerhof of één van zijn tuinontwerpers. Het is wel zo prettig om eerst te oriënteren en niet direct kosten te maken.  Vergeet niet om een paar foto's van de tuin en/of de formaten mee te nemen! Dan kunnen we eventueel vast een schets maken waardoor u een goed beeld krijgt. Tuinontwerp begint vaak al pratende, samen met iemand die alle 'ins en outs' weet, denk aan een op maat gemaakte tuinkamer of bijvoorbeeld prairiebegroeiing. Dan krijgen uw gedachten over de aanleg van de tuin gaandeweg vanzelf vastere vorm.

tuinbeurs groningen

Openingstijden

Donderdag 16 februari 13.00 - 18.00 uur • Vrijdag 17 februari 13.00 - 21.30 uur • Zaterdag 18 februari 10.00 - 17.00 uur • Zondag 19 februari 10.00 - 17.00 uur

Adres

MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2 in Groningen.