Skip navigation

 

Groenmirakel Tuinspektakel 2014
Dé openlucht tuin- en sfeerbeurs rond de modeltuinen!

Eind augustus 2014 is het grote tuin- en activiteitenspektakel in en rond de modeltuinen en het groencentrum Harrie Boerhof in Dwingeloo. Twee dagen lang kunt u genieten van tal van mooie stands en spectaculaire activiteiten. Voor iedereen is er wat te bekijken en te doen: tuinliefhebbers, gezinnen, jongeren, senioren, sportievelingen, levensgenieters... Kom en ervaar het op die mooie lange zomerdagen, op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus tussen 11.00 uur 's ochtends en 22.00 uur 's avonds.

Wat is er te doen op de tuinfair? - de Grote Zomer Warenmarkt (alleen op de zaterdag)

Aan de voorkant van het groencentrum langs de Honingvlaken 10 te Dwingeloo is er op de zaterdag een grote gevarieerde zomermarkt georganiseerd. U kunt lekker rondsnuffelen op de markt en via het tuincentrum richting de kraampjes in de modeltuinen gaan.

 

Nieuwtjes, stands en presentaties in de modeltuinen (op beide dagen)

Op beide dagen staan verspreid in de modeltuinen diverse stands van plaatselijke bedrijven en kraampjes met de nieuwste tuinproducten en tuinactiviteiten. Al wandelend door het groen doet u veel tuin- en sfeer inspiratie op. Veel interessante stands, prachtig omgeven door de modeltuinen.

Kinderactiviteiten op de tuinfair (op beide dagen)

Neem vooral uw kinderen mee, er is ruimte genoeg! Onderweg kunnen ze zich vermaken met een aantal activiteiten zoals een springkussen, een draaimolen etc.

Spannende veiling! (alleen op de zaterdag)

Dat heeft u altijd al eens willen meemaken, of niet? Een veiling is echt een belevenis, op de zaterdag wordt er 's middags 2 keer een grote veiling gehouden. Een opruiming van kwaliteitsproducten uit het tuincentrum: tuinmeubelen, bloempotten, tuindecoraties etc. etc. Erg leuk en spannend om mee te maken... biedt iemand tegen u op of krijgt u de kans om die mooie tuinbank voor erg weinig geld te kopen?

 

Gratis tuinontwerp consult op de tuinfair (op beide dagen)

Tijdens het tuinspektakel staan de tuinontwerpers van Harrie Boerhof klaar om vrijblijvend advies te geven. Heeft u plannen om uw tuin opnieuw in te richten of te renoveren? Neem een schets of tekening van uw tuin mee en u zult verbaasd staan over de mogelijkheden die uw tuin heeft. Al pratend en schetsend krijgen uw plannen vorm zonder dat het direct geld kost.

Muziek, dansdemo’s en een gezellig terras met een drankje en een hapje

In het hart van de geheel vernieuwde modeltuinen is een enorme vijverpartij gemaakt. Rondom deze vijver wordt een terras ingericht met wat lekkers te eten en te drinken. Erg gezellig om onder het genot van een biertje, wijntje of iets fris te luisteren naar live muziek.
Tussen de muziek door zal op zaterdag een professionele dansgroep een aantal demonstraties geven. Dit gebeurt in enorme grote doorzichtige ballonnen op het water in de vijver. Spectaculair! Al met al wordt het een spetterend sfeervol zomerfeest met teveel activiteiten om op te noemen. De entree is €4 en neemt u kinderen mee, dan hebben ze onder de 12 gratis toegang. U bent van harte welkom om met ons te komen genieten in de prachtige omgeving van Dwingeloo op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus tussen 11.00 uur 's ochtends en 22.00 uur 's avonds. Er zijn nog steeds nieuwe standhouders die zich aanmelden zodat het programma zich nog aan het ontwikkelen is... Activeer uw gratis abonnement op de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven over nieuwe activiteiten.

 

Nieuwe rage: Hoverboarden (alleen op de vrijdag)

In de Dwingelerstroom die direct grenst aan het groencentrum kun je meedoen aan de spiksplinternieuwe attractie 'hoverboarden'. Na het flyboarden is de allernieuwste watersportrage nu het 'hoverboarden'. Hoverboarden is duidelijk verschillend van flyboarden. Het is een soort snowboard dat wordt aangedreven door een waterscooter en een brandweerslang. Zo kun je onwijs gave sprongen maken boven het water, gekke stunts maken en enorme snelheden halen. Snowboarden op een waterstraal, net zo spectaculair als de salto's van een 'jetman' op het water. Het hoverboarden gaat vanwege de grote belangstelling op inschrijving. Dit kan op de dag zelf bij de ingang, of vooraf via dit emailadres: meinehoekstra@home.nl

;lkj

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de tuinfair? Misschien wilt u zich goed voorbereiden op een vrijblijvend gesprek met de tuinontwerper? Of wellicht wilt u zelf standhouder worden? U kan ons altijd vrijblijvend bellen (0521-598381) of een bericht zenden: