Skip navigation

 

 Vacature Allround Hovenier Tuinaanleg


Een mooie uitdaging voor een allround hovenier, die niet bang is om een stap verder te gaan. In deze functie kun je jezelf verder ontplooien en ervaring krijgen in het aanleggen van de meest diverse tuinen. Denk aan natuurlijke zwemvijvers, landschappelijke tuinen, maatwerk houtbouw, keramische bestrating, etc. etc.

Je bent handig en kunt allerlei werkzaamheden uitvoeren. De baan is uitdagend, daarom heb je ervaring en kunde nodig. Mocht je dat niet hebben in bepaalde gebieden, dan nodigen we je uit toch te solliciteren. Je komt in een ervaren team te werken, dat je zal begeleiden en waarvan je nieuwe vaardigheden en kennis zal kunnen leren. Je hebt de sociale vaardigheden om met collega's en klanten op een oplossingsgerichte en vriendelijke manier om te gaan.

In principe zijn we op zoek naar iemand met een aantal jaren werkervaring als hovenier, een MBO diploma en rijbewijs BE. Maar, jouw ervaring als hovenier en jouw liefde voor tuinen is belangrijker dan diploma's. Wij werken met de CAO voor hoveniers. De bedoeling is dat je in een vast dienstverband komt werken.

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof is een familiebedrijf dat inmiddels ruim 40 jaar bestaat met een aantal hechte teams die in de noordelijke provincies werkzaam zijn. Onze hoveniers maken en onderhouden ieder jaar vele tuinen. De tuinen zijn zeer gevarieerd, van grote boerderij- en villatuinen tot piepkleine stadstuintjes. Zie ook het portfolio.

Durf je het aan, stuur dan jouw sollicitatie met CV per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - wie weet kun je morgen al beginnen!